Разговаряме с един от основоположниците на имплантологията в България за най-съвременния метод за

...
Разговаряме с един от основоположниците на имплантологията в България за най-съвременния метод за
Коментари Харесай

Най-съвременният дентален метод, може да върне усмивката само за ден

Разговаряме с един от основоположниците на имплантологията в България за най-съвременния способ за цялостно възобновяване на усмивката. Днес зад тила си той има повече от 12 000 сполучливо сложени импланти, а признателните му пациенти са по целия свят. Притежава голям брой оценки, член е на Българския зъболекърски съюз и управлява първия образователен център по имплантология IFZI в България. 

Възможно ли е в случай че сме изгубили изцяло зъбите си да върнем усмивката си единствено за един ден и какво е належащо за това - отговаря ни д-р Бранимир Кирилов.

Загубата на зъби или пълното обеззъбяване може да е съществено тестване за душeвността на един човек. Как се справяте с тези казуси в практиката ви?

Загубата на зъби е мощно травматично събитие. Поради тази причина всеки пациент в сходна ситуация иска бързо, сигурно и продължително решение. В актуалния дентален свят това е изцяло допустимо с помощта на метода . Чрез него можем да помогнем на всеки пристигнал при нас с цялостно или частично обеззъбяване да върне цялостната функционалност и изящен тип на усмивката си.

Всъщност ще се учудите, само че загубата на зъби е необикновено постоянно срещана. За милиони хора по света тя може да бъде силно стресираща и нарушаваща естествения ритъмна живот. Истината е, че не си даваме сметка колко значими в действителност са зъбите, само че когато ги загубим, започваме да осъзнаваме, че ги използваме не единствено за хранене. Освен главната функционалност на дъвчене, зъбите играят роля при правилното наречие на думите и ни дават свободата да се усмихваме без терзания. След загубата на няколко или всички зъби тези функционалности стават много сложни. Благодарение на новаторското лечение TeethXpress, всички тези проблеми могат да бъдат решени в границите на един ден. 

Какво представлява метода TeethXpress? 

Това е метод да замените изцяло изгубените зъби и е решение с неотложен резултат. Услугата TeethXpress се базира на концепцията „ Зъби за един ден “. Това значи, че единствено в границите на един ден пациент, който е изгубил всички зъби, може да получи от 4 до 6 импланта, върху които да бъде подложен мост. Концепцията е създадена още през 1984 година и продължава да се популяризира по света, поради комфорта, който основава, както и множеството си преимущества пред протезите.

По-добро решение ли е това от протезите и за какво?

Методът TeethXpress, с който лекуваме пациентите с цялостно или частично обеззъбяванев Medical Dent, предлага различно решение на протезите, което е доста по-сигурно, ефикасно и комфортно. Имплантите позволяват много по-лесна поддръжка и разчистване, за разлика от протезите. Процедурата ви дава опцията да консумирате всички обичани храни и да чувствате сигурност във всяка една хапка. 

С появяването на TeethXpress като решение за незабавно възстановяване е задоволително да посетите денталната клиника, с цел да ви бъде основан персонализиран проект за лекуване и след това в рамките на една процедура да имате завършени зъби и красива усмивка. Усмивката ви става много по-стабилна, а вие се чувствате далеч по-сигурно и удобно, когато поддържате връзка, отколкото с протеза. Процедурата ви дава опция да имате нови зъби, които наподобяват и се усещат тъкмо като естествените ви зъби, без да се постанова да чакате седмици и без да преминавате през мъчителни процедури. 

Подходящ ли е TeethXpress за всеки, който е изгубил зъбите си? 

Това е вярната процедура за всеки, който е изгубил зъби и желае да ги замени с такива, които наподобяват, усещат се и функционират точно като естествените зъби. 

Методът TeethXpress е подобаващ за всички пациенти със пародонтоза или съществуващи протези. При пациенти с протези, методът може вечно да облекчи неудобствата и болките и да им позволи най-накрая да се усмихват пак свободно.

Важното, което би трябвало да се отбележи е, че с TeethXpress получавате зъби, които са идентични с същинските ви зъби. Тъй като процедурата може да бъде приключена доста по-бързо от поставянето на цялостен набор от зъбни импланти, тя е и по-достъпна. 

Какво би трябвало да знаете в случай че сте изгубили зъбите си и търсите несъмнено решение за заместването им?

Трябва да знаете, че TeethExpress е най-модерният базиран на последните научнидостижения начин за това. Решение, което може да върне функционалността на вашите зъби и да ви осигури усмивка с изцяло идентични на загубените естествени зъби. Освен това TeethExpress е способ, който може да помогне на всеки, без значение от възрастта. 

Колко време е належащо за възобновяване след процедурата?

Едно от невероятните предимства на това решение е, че обикновено всичко отнема един ден и може да се извърши под локална упойка. Това значи, че няма дълго време за възобновяване, нито би трябвало да посещавате многократно зъболекарския кабинет. Дискомфортът от процедурата обикновено е нищожен и временен. Препоръчваме първите дни да се яде предимно мека храна, само че това зависи по-скоро от индивидуалната чувствителност на пациента.

Не би трябвало да се не помни, че поддръжката след приключване на лечението е от изключителна значимост за дълготрайния резултат. Винаги изготвяме целесъобразен проект за профилактични прегледи, а с цел да улесним нашите пациенти създадохме и профилиран център Dental Care Center, където те могат да се грижат за зъбите и венците си след завършване на манипулациите по възобновяване на усмивката.

Каква е ролята на експерта, който прави процедурата TeethExpress?

Огромна. Опитът на експерта и това дали той работи всеки ден е главен фактор, който дефинира положителния краен резултат и неговата дългосрочност. Да, имплантнатасистема, модерната и модерна инсталация, всичко това е значимо, само че без човешкия фактор тя не може да подсигурява сполучливото решение на проблема с пълното обаззъбяване. 

През месец май всеки, който се интересува от метода , може да запише безвъзмезден обзор и консултация с доктор Бранимир Кирилов.

Датите са от 23-ти до 28-ми май.

Местата са лимитирани, тъй че е нужно да запишете авансово своя час на тел.: 02/4738798

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР